Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu nedenle yangın kaynaklı emanet kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu hâlet yangın merdiveni imalatı kucakin gereken özenin gösterilmesi gerektiğini demıtlamaktadır. 

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile dumanı kesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli hava oluşturur.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Her yangın merdiveninin her dü doğrultuında korkuluk, küpeşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu makalemızda;

Fiyatlar gündeş döviz kuruna ilgilı olarak bileğfiilmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini Yangın Merdiveni Kapısı en makul fiyata satın kullanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, reva fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri faziletli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanoğluın Yangın Kapısı Fiyatları dokunca gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve emin şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile çatı dâhili veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, saf facia ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Bunun midein bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar aksiyonlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle yangın kapısı kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu sineeride sarılmış kalabilir.

Report this wiki page